A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди.

Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди. Сьогодні  для учнів 5-А класу  класним керівником Бурлакою Світланою Іванівною було організовано захід "Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди"      Класний керівник  з вихованцями  поглибили  знання учнів про правила дорожнього руху; повторили  основні правила пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів.  Учні ознайомилися  з правилами переходу дороги за несприятливих умов.  

14:24 19.05.2023

"Ми були, є і будемо мужнім народом!"

        День вишиванки - це свято людей, які люблять Україну, які свято бережуть традиції свого народу. В нелегкий час ми живемо, але хочемо показати всьому світові, що ми були,  є і будемо мужнім народом, незламними патріотами своєї країни. Хоч у День вишиванки  учні 3- В класу і навчалися дистанційно, проте це їм не завадило по-справжньому відзначити це свято. Адже діти разом з батьками підготували цікаві розповіді про вишиванку і протягом дня усі наповнились піднесеним, святковим настроєм.

11:41 19.05.2023

У розмаїтті вишиванок 1-Г класу

      Учні 1-Г класу долучились до заходів з нагоди Дня вишиванки, вразивши усіх красою і розмаїттям українських вишиванок. Кожен з них розповів, що в їх родині цінують вишиванку й тому і  у святковий, і у будній день з радістю її  одягають.

09:37 19.05.2023

Парад вишиванок у 1-В класі

   День вишиванки - особливе свято в Україні. Українці одягають вишиванки для виявлення гордості за свою національну культуру. Учні 1-В класу також долучились до святкування цього величного дня: провели парад вишиванок та створили моделі нових модних вишиваних сорочок.

09:37 19.05.2023

З Днем вишиванки вас вітає 1-Б клас!

   Вишиванка - символ краси , здоров'я, щасливої долі, родової пам'яті...Вишивка на грудях захищає душу людини ,зміцнює почуття любові і святості. Учні 1-Б класу активно відзначили День вишиванки, який кольоровими нитками  вплетений у наші традиції. І найважливіше те, що українська вишиванка, маючи вікову історію, не втратила своєї популярності і до сьогодні.

09:23 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень