A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 2-Г класу відкривали таємниці Всесвіту

Серію інтегрованих уроків підготувала і провела учителька початкових класів, класний керівник 2-Г класу І.В.Бегека. Другокласники з цікавістю  досліджували, що там є у Всесвіті, який він, чим цікавий, як досліджують науковці Всесвіт у наш час... Також багато таємниць відкрили учні для себе про Космос. Зокрема, що це є нескінченний простір, в якому  знаходяться небесні тіла, комети, метеорити, зірки, планети. І зрештою: яка наша планета Земля, як ми до неї ставимося, які тваринки  проживають  з нами?.. Цікаво було пізнавати світ і створювати Всесвіт в малюнках, аплікаціях, виробах...

19:23 12.04.2024

НОВИЙ РІВЕНЬ НАШИХ ДОСЯГНЕНЬ: ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ІНФОРМАТИКИ!

                 Ми сьогодні дійсно можемо пишатися рівнем сформованих компетентностей здобувачів освіти нашого ліцею,  зокрема з предмета інформатика.  Окрім того, що під керівництвом  учителя інформатики ЯРОША Олександра Мироновича  учні щорічно здобувають перемоги в конкурсі – захисті дослідницьких МАН України, посідають  призові місця в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з  інформатики та інформаційних технологій, цьогоріч учениця нашого закладу ДРОБОТ Кіра  мала нагоду  гідно представити Черкаську область на Всеукраїнському етапі  олімпіади з інформатики, який проводився з 29.03 по 02.04. 2024 року (м. Чернівці).

15:07 10.04.2024

Город на підвіконні дає свої плоди

Городи на підвіконні сприяють розвитку допитливості і спостережливості в дітей, вони допомагають краще пізнати життя рослин. Така форма роботи дає можливість розширити уявлення дітей про рослини, як живі організми, про умови, необхідні для їх росту і розвитку, розвивати естетичні почуття, уміння радіти красі вирощуваних рослин та результатом своєї праці.  Так учні 3-Г класу спостерігали за ростом і розвитком помідора.  Після весняних канікул наш «Пан Помідор» порадував учнів своїм першим червоним помідором. Адже вирощувати з насінини рослину це одне, а отримати плоди - це неймовірно.

13:09 08.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень