A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Громадський звіт про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Жашківської спеціалізованої школи №1 «Школа Пізнання, Становлення, Успіху» на період до 2020р.

Ось і завершився ще один  робочий день творчого вчителя. Але ж у   «справжнього», творчого вчителя  робота не закінчується ніколи. Він завжди в пошуку, в бажаннях пізнати нове та цікаво навчити своїх учнів.  От і сьогодні, 14 грудня 2018 року  весь колектив нашої школи разом з ініціативними та енергійними вихованцями радо зустрічали гостей, демонструючи свої інноваційні знання та вміння. На гостину до школи завітали: очільник Жашківської громади Ігор Андрійович Цибровський, заступник голови районної державної адміністрації Таїсія Анатоліївна Федоренко, представник народного депутата Валентина Ничипоренка Король Марія Зіновіївна,  начальник відділу освіти Жашківської  громади Валентина Миколаївна Савицька, голова батьківського комітету школи Бурлуцький Володимир Миколайович, очільники освітянської галузі Соколівської громади, директори міських шкіл, батьки.  Приємно,  що на наше запрошення відгукнулися та  порадували візитом друзі – колеги Монастирищенського ліцею «Ерудит», Стороженко Наталія  Анатоліївна.

18:56 14.12.2018

Вітаємо з нагородою!

12 грудня 2018 відбувся обласний семінар щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2018-2019 н.р. Приємною несподіванкою стало нагородження керівників роїв Черкаської області «Почесними грамотами» за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, організацію та проведення військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Серед яких нагороджено  Приймака Володимира Юрійовича - керівника рою «Отамани» Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради.

21:42 12.12.2018

Як зупинити булінг : поради для батьків

Будь-яка дитина може стати жертвою булінгу. Більшість жертв приховує це від батьків. Такі діти самотні у своїй біді і потребують допомоги. Дізнайтесь, як визначати ознаки булінгу і що робити, якщо ваша дитина стала жертвою. Детальніше: http://stopbullying.com.ua/

14:53 10.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень