A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Впроваджуємо НУШ 12 тиждень модельної програми «Вода»

     Тиждень був дуже цікавим. Повторювали, уточнювали вже набуті знання та досліджували властивості води. При цьому виконували практичні завдання. Вперше розглянули кругообіг води, мандрували світом у пошуках джерел води, визначали свою добову норму води.

15:36 30.11.2018

Навчаємось, розвиваємось, гартуємось!

28.11 у конференц-залі відбувся особливий урок на тему: «Сила правди проти правди сили». Підготувала його Любарська Юлія Михайлівна з метою суспільно-патріотичного розвитку учнів. На нього було запрошено Чорну Ольгу Борисівну - відому поетесу, нашу землячку, людину з активною громадянською позицією. Також були присутні учні 11-го та 10-А класів. Урок був присвячений шестидесятництву та його героям. Були висвітлені такі ознаки даного періоду як юний ідеалізм, пошуки правди, опір, неприйняття, протистояння владі та номенклатурі, а також ідея гуманізму та ученої духовності. На уроці також були розкриті високий героїзм та патріотизм шестидесятників, які стояли на смерть в обороні гідності та свободи. Захід розпочався з виступів учнів. Парфенюк Марія представила вірш Л. Костенко «Червоні краплі голоду». Гранатюк Діана виступила з поезією В. Симоненка «Де зараз ви, кати мого народу?». Кульмінацію стала промова гості нашого заходу – Ольги Чорної. Вона дала коротку історичну довідку, де охарактеризувала напрями та періоди шестидесятництва, такі як:

14:04 29.11.2018

СТОП - Булінг

      26 листопада 2018 року по 10 грудня 2018 року в Жашківській спеціалізованій школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради Черкаської області стартувала Акція «16 Днів проти насильства»  З метою пропедевтичної роботи з питань насильства та булінгу заплановано ряд тематичних заходів  Зокрема, 28 листопада психологом Мантачкаю І.А. було проведено виховну годину у 7-В класі «Профілактика булінгу в учнівському середовищі». Метою заходу  було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу.  Діти з психологом аналізували психологічні ситуації , шукали, через приклади, правильного виходу з ситуації, щоб уникнути булінгу. А на завершення вихованці переглянули відеоролик «СТОП - булінг».

15:59 26.11.2018

Вітаємо!

23 листопада на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася ІІ Всеукраїнська олімпіада з образотворчого мистецтва.  Представницею нашої школи і дипломанткою ІІ ступеня стала учениця 9-В класу, художньо - естетичного профілю, Склярук Вікторія. Вона  показала високі знання з теорії образотворчого мистецтва, а з практичного блоку завдань, виставила свою авторську роботу  "Володар гумору", карикатура, акварель.  Нам приємно, що у нашій школі навчається така талановита і творча учениця, звичайно, під умілим керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Деркач Тетяни Олексіївни.

18:11 25.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень