A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

XXIV СПАРТАКІАДА СЕРЕД ШКОЛЯРІВ ЖАШКІВСЬКОЇ ОТГ

Сьогодні у шкільному коридорі спортивна напруга - тривають змагання  школярів  з настільного тенісу серед вихованців шкіл Жашківської громади.  А от у  шаховому класі - тиша та зосередженість, адже тут зібралися мудреці шахматної царини. Кілька годин напружених та зосереджених змагань  і маємо переможців:з шахмати серед дівчат - Дробот Кіра - І місце , серед хлопчиків - Паламарчук Максим ІІ місце та загальне І місце - і перехідний кубок з шахів у нашій школі!  З  настільного тенісу Струсь Вікторія - ІІ місце . Ми вітаємо усіх учасників змагань і бажаємо в подальшому перемог на зональних та обласних змаганнях.

16:39 15.11.2018

Вітаємо з перемогою Учитель Року 2019 у номінації Захист Вітчизни

14 листопада  2018 року  у місті Монастиирище було проведено зональні змагання "Учитель року 2019 "з предемету Захист Вітчизни . Адміністрація школи та учительський  колектив, батьки та учні   щиро вітають з перемогою та І місцем учителя Захисту Вітчизни Приймака Володимира Юрійовича. Бажаємо  нових позитивних звершень  на освітянській ниві Черкащини та України!  

15:28 15.11.2018

Сортуй - довкілля рятуй

Щороку 15 листопада у світі відзначають Всесвітній день рециклінгу або Всесвітній день вторинної переробки. Розвиток економіки та збільшення обсягів споживання різноманітних товарів неодмінно спричиняють накопиченню сміття. Його потрібно десь зберігати, тобто утилізовувати. Питання повторного використовування сміття постало і у нашому місті.  З ініціативи міської ради на території нашої школи встановлено нові баки для роздільного збору сміття. Кожен бак різного кольору із написом для відповідного сміття: «пластик», «папір», «скло», «тверді відходи». Класні керівники розповіли дітям, як і навіщо правильно сортувати відходи. Тепер учні, сортуючи сміття у школі, стануть прикладом для дорослих та навчать сортувати побутові відходи своїх батьків.

13:40 15.11.2018

Районне методичне об’єднання учителів Захисту Вітчизни

15 листопада на базі Жашквської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  районним методичним кабінетом та відділом освіти Жашківської громади проведено спільне методичне об’єднання учителів предмету Захист Вітчизни. Метою зібрання було ознайомлення, вивчення та впровадження у освітній процес змін Верховної Ради України до Стройового Статуту. Головний спеціаліст Жашківського ОРВК  Козаков А.В.  дав роз’яснення   із розпізнання знаків розрізнення військовослужбовців ЗСУ. На завершення учителі утворили "клас"  та практично відпрацювали   елементи уроку із врахуванням змін та нововведень.

13:40 15.11.2018

Сюрприз-подарунок

Крок за кроком сорокарічне приміщення Жашківської школи №1 оновлюється. Поетапно проводяться ремонтні роботи: заміна вхідних дверей внутрішнього двору, встановлено по всій школі енергозберігаючі вікна. Ще зовсім недавно завершено ремонтні роботи ґанку одного із запасних виходів. А сьогодні ми маємо сюрприз-подарунок! З ініціативи випускника школи,  а нині  депутата міської ради Сергія Вікторовича Вусика проведено заміна застарілих дерев'яних дверей на нові, сучасні, енергозберігаючі і ще одного запасного виходу. Такою обновкою зраділи і діти і батьки, які пригадали, що до 90-х років це був центральний, головний вхід до школи. Така подія викликала позитивні емоції та приємні, дитячі спогади вчорашніх випускників. Ми вдячні Сергію Вусику за турботу та створення  затишку і комфорту у стінах нашої рідної школи.

15:10 09.11.2018

Уроки рідної мови у 6-В класі

Сьогодні, 9 листопада у День писемності урок української мови для  моїх вихованців -  6-В класу незвичний та святковий. Майже місяць шестикласники вивчали лексику та фразеологію. А сьогодні мають змогу систематизувати свої навички та продемонструвати їх у вигляді лепбуків. Об’єднавшись у групи-команди,  усяк  намагався якнайкраще показати красу та багатство рідної мови. Нас у класі тридцять і кожен на уроці мав завдання – кому лепбук , кому малюнки, а кому гра, яка вдосконалює, збагачує лексичне мовлення «Слово до слова», «Чарівна мова».    Я впевнена, що через такі форми роботи знання в моїх шестикласників залишаться навіки. А на завершення уроку кращі учні, які стали учасниками інтернет-олімпіади «Всеосвіта» , «На Урок» , отримали відзнаки-нагороди.

12:40 09.11.2018

Питання організації харчування учнів у школі

Питання організації харчування учнів у школі та створення необхідних умов для її роботи завжди турбувало адміністрацію школи  та батьківський колектив. Директор школи, працівники відділу освіти  систематично проводять діалоги з постачальниками продукції, працівниками їдальні , щоб споживач, а це учні з 6 до 17 років,  був  задоволений та нагодований.  

21:35 08.11.2018

Небайдужість до проблем школи

Народний депутат Валентин Ничипоренко завжди піклується про благоустрій школи та створення комфортних умов для навчання та виховання школярів. От і цієї осені,  напередодні свята Першого вересня, з ініціативи народного депутата проведено заміну дверей запасного виходу школи. Старі дерев’яні двері замінено на нові, сучасні,  енергозберігаючі -  металопластикові. Також Валентин Миколайович посприяв і матеріалами для ремонту ганку цього ж запасного виходу. А працівники школи провели ремонті роботи.  Батьки, вчителі та  учні школи щиро вдячні за небайдужість народного депутата та постійну підтримку у вирішенні проблем школи.

21:20 07.11.2018

Прикордонники Жашківського району вшанували пам’ять прикордонника Віктора Анатолійовича Кумановського

30 жовтня 2018 року загін Юних Друзів Прикордонників «Патріот», що діє у Жашківській спеціалізованій школі №1 під керівництвом учителя Захисту Вітчизни - Володимира Юрійовича Приймака та з підтримки методиста ДЮКФП, керівника клубу ЮДП "Пошук"  -Сорокіна Сергія Анатолійовича разом з ветеранами спілки прикордонників Жашківського району вшанували пам’ять прикордонника Віктора Анатолійовича Кумановського, який народився в с. Хижня Жашківськог району та зустрілися з його друзями та побратимами.

22:07 30.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень