A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможця II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України 2024

 "Технології ніколи не стоять на місці". Під  таким девізом Яненко Ілля Олександрович розпочав проєктування роботи на тему "Телеграм бот для продажу", а потім підготував її до участі у конкурсі-захисту МАН України (17.02.2024 - 18.02.2024). За результатами посів третє місце у відділені "Інформаційні технології" секції "Internet технології та веб дизайн". Науковий керівник, Ярош Олександр Миронович, допомагав у дослідницькому процесі. Результати дослідження поглибили компетентність учня, допомогли розвинути йому навички програмування, а також мотивували його і далі розвиватися у омріяному напрямку. 

08:20 05.03.2024

З досвіду роботи вчителя початкових класів: дослідницька діяльність 4-Б класу

Дослідницька діяльність на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» учнів 4-Б класу - це щось захоплююче і неймовірне!  Адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути.  Дитина по своїй природі вже народжується дослідником. Прагнення щось досліджувати зумовлена біологічно. Здорова дитина народжується дослідником. Використання дослідницького методу в процесі пізнання дійсності має велике значення, оскільки реалізує пошукову діяльність учнів, спрямовану на творчий розвиток особистості.

20:54 04.03.2024

Вітаємо переможницю II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України 2024

        Ввічлива та чемна учениця, акуратна й доброзичлива, цікава, допитлива. Доволі цілеспрямована та працелюбна, має відповідальне ставлення до роботи. З такою доброю та щирою ученицею було приємно працювати. Щира подяка батькам за любов і підтримку Дарини в бажанні вчитись та розвиватись.               Виконуючи дослідницьку роботу, Маценко Дарина проявила вміння працювати із науковою літературою та здійснювати хімічні експерименти, бути наполегливою, креативною і досягати своєї мети. Знання і вміння,  отримані при написанні дослідницької робити, будуть тобі життєвим досвідом і допоможуть реалізувати свої мрії. Щиро вітаю з перемогою та отриманим ІІ місцем у ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів МАН (відділення хімії та біології, секція органічна хімія та біохімія), що відбувся 17 – 18 лютого 2024 р. Як науковий керівник, можу додати, що всі сподівання, покладені на тебе, ти виправдала. Будь успішною в житті, рухайся до своєї мети. Просто займайся улюбленою справою і реалізуй свій потенціал на повну.                                                                                                         Науковий керівник, учитель хімії Н. М. Малюх

14:38 04.03.2024

“Sacred symbols of Trypillia. Священні символи Трипілля”

У рамках тижня Трипільської культури з учнями 10-а класу був проведений інтегрований урок української мови та англійської мови на тему “Sacred symbols of Trypillia. Священні символи Трипілля” учителями Мартинюк Марією Іванівною та Тищук Юлією Вікторівною.

20:51 03.03.2024

Хай буде весна!

    Прийшла весна… Скільки прекрасного ховається за цим словом! Весна- це розквіт сил і життя, що настає після холодної, пустельної зими. Виростають ніжні весняні квіти. Здається, люди радіють приходу весни. 

19:42 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень