A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальні матеріали - в радість!

   Наші маленькі герої з радістю вітають новенькі зошити, за якими навчаються згідно програми  науково-педагогічного проєкту "Інтелект України" Вони  приваблюють дітей завдяки цікавим завданням, які стимулюють їхню активність та розвиток. Добре спроектовані матеріали роблять навчання цікавим і ефективним. Робота з ними - це не лише навчання, але й захоплива пригода, яка розкриває та створює яскраві спогади. Програма НПП "Інтелект України" надає безліч переваг, включаючи інноваційні методи навчання, індивідуальний підхід до кожного учня, розвиток критичного мислення та творчості. Це сприяє глибшому засвоєнню матеріалу та формуванню широкого спектру навичок, необхідних для успішного майбутнього.

15:41 12.02.2024

Всесвітній день читання вголос у 3-В клас

  Учні 3-В класу, які працюють за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України», разом із учителем Світланою Григорівною Дикою взяли активну участь у Всесвітньому дні  читання вголос. Учні виявили інтерес до різноманітних літературних творів та виразно читали тексти на уроках.

20:55 08.02.2024

Читаємо вголос залюбки

 Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. Ця подія має за мету заохочення молодого покоління до читання книг. Крім того, свято надихає до спілкування та обговорення прочитаного. Читання — це не тільки прекрасно проведене дозвілля, а й чудовий спосіб підвищити рівень інтелекту, покращити пам’ять та розвинути гнучкість мислення. Цей  день учні 2-В класу  провели за читанням цікавих дитячих книжечок із класної бібліотеки, повторили прислів’я та приказки про книги, провели вікторину «Загадкова мандрівка казками", переглянули пізнавальний мультфільм, позмагались у швидкості читання та  отримали Дипломи за успіхи в читанні. А також виготовили та розфарбували  закладки для улюблених книжок.

20:04 08.02.2024

День читання вголос в 2-Б класі

 Важко знайти сім'ю,в якій не було б книжок. Людина , яка любить і вміє читати,- щаслива людина. Круг неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці- книги.Вони зустрічають нас у ранньому дитинстві і ведуть усе життя. Зі сторінок улюблених книг рине до нас величезний світ- принадний і розмаїтий.Готуючись до Всесвітнього дня читання вголос, учні 2-Б класу обрали найцікавіший уривок і читали його батькам і однокласникам. На згадку про цікаву зустріч з улюбленими дитячими книгами діти отримали подарунок - книжечку-малютку "Моя улюблена книга".

19:40 08.02.2024

Вперед до перемоги!

В рамках проєкту " ПЛІЧ - О - ПЛІЧ Всеукраїнські шкільні ліги" в ліцеї відбувся | етап з волейболу серед юнаків 8-9 класів. Волейбол -це не лише спорт, але і справжня гра, яка об'єднує та дає можливість показати  свої здібності, вміння колективно працювати, перемагати та впевнено йти до мети.

22:39 06.02.2024

"Безпека дітей в Інтернеті"

 6 лютого 2024 року у світі відзначають День безпечного Ітернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом до найкращого Інтернету”. Учні 2-В класу сьогодні також долучились до святкування цієї дати. З дітьми була проведена бесіда «Безпека дітей в Інтернеті», з якої вони  дізналися, що означає поняття "кібербезпека",  поговорили про правила поведінки в Інтернеті, дізнались  про  безпечні для дітей ігри та сайти, про функції "антивірус" та  "батьківський контроль". Також учні переглянули пізнавальну презентацію  "10 правил безпеки в Інтернеті для дітей", дали відповіді на запитання цікавої вікторини. Підсумком став конкурс малюнків на тему "Мій безпечний Інтернет".

19:46 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень