A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Інженерний тиждень - 2024: знання та вміння у сміливих експериментах

   Учні 7-Б класу в рамках проведення інженерного тижня на уроках біології та фізики активно працювали над втіленням проєкту, що допоможе поглибити знання про зовнішню будову кишковопорожнинних, довести, що поліп та медуза є різними  формами одного виду, а також дізнались про прекрасне морське дно, яке можна оглянути за допомогою сучасних винаходів.

12:28 29.01.2024

Інженерний тиждень 2024 "STEM - активність: зробіть термометр"

У межах інженерного тижня учні 5-Б класу на уроці "Пізнаємо природу" під керівництвом вчителя Колісник О.О та асистента вчителя Бабенко О.М. створили власну Stem -модель термометра. Діти розглянули особливості будови приладу, принципи його роботи, застосування, дізналися про навички безпечного користування. Такий вид роботи сприяє опануванню способів навчально-пізнавальної діяльності, виховує зацікавленість до вивчення природи. А домашнім завданням для розвитку творчих здібностей та уяви учнів було створити термометри з підручних матеріалів, тому з нетерпінням чекаємо на втілення в реальному житті нових витворів нашими розумниками, адже вони в нас найкращі....

18:31 26.01.2024

Інженерний тиждень плюс волонтерська діяльність

Інженерний тиждень набирає обертів,  разом із цим зростає кількість виробів, зроблених руками учнів.  Діти вирішили допомогти нашим військовим, які боронять нашу країну на передовій і запропонували виготовити окопні свічки двох видів.

17:05 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень