A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Дякуємо вам, Захисники!

    Дорогі наші, Захисники! Знаємо, як вам тяжко..... Ми, учні 2-Г класу, наші рідні разом дякуємо вам  за  все, що ви, для нас робите можливе і неможливе!  Адресуємо вам найщиріші вітання з Різдвом Христовим та Новим роком! Чекаємо вас  з перемогою!

14:33 26.12.2023

Твори добро - даруй тепло

Напередодні Різдва Христового учні 7-А класу вирішили долучитися до волонтерського збору та подарувати нашим воїнам часточку свого тепла, турботи та різдвяного настрою. Діти зібрали подарункові бокси, наповнені смаколиками та необхідними речами, а також вклали листи з найкращими та найщирішими побажаннями для наших героїв. До збору долучився також учень нашого класу Кузора-Шум Богдан, який знаходиться у Хемпширі,  Англія. Адже де б ти не знаходився, Україна та рідна домівка у серці назавжди.

13:00 22.12.2023

Квест - гра "Запалюємо зорі"

У нашому 1-Г класі було проведено квест - гру "Запалюємо зорі". Учасникам квесту надійшов лист від зірочок. З нього вони дізналися, що потрібно зробити багато добрих справ, щоб зорі засвітилися на «небі». А для цього необхідно виконати цілу низку різноманітних завдань, першим з яких було знайти красуню- ялинку. З цікавістю діти впоралися із завданням «Відшукали сніговика». Не менш захоплюючі були ігри «Морквинки для зайченят», «Клади слово зі сніжинок», конкурс «Снігова куля». Цікаві ігри створили гарний настрій усім присутнім. Наприкінці заходу кожна дитина отримала солодощі. Я гадаю, що ця святкова квест- гра залишилася надовго у пам'яті дітей. Класний керівник 1-Г класу Алла Василівна Пришлюк

18:53 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень