A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Хімічний склад чорного чаю ( STEM в хімії)

Дослідницька допитливість учнів не має меж. Так, учениця 10-Б класу, Коломієць Валерія, під час вивчення теми "Фенол", підготувала проєкт з хімії «Виявлення фенолу у чорному чаї». Під час уроку учениця представила проєкт і дослідним шляхом було виявлено  вміст фенолу у чаї. Якісною реакцію на фенол є дія ферум(ІІІ)хлоридом, під час якої спостерігається зміна забарвлення на фіолетовий колір. Експериментальне дослідження Валерії не тільки зацікавило учнів класу, а й покращило їхні знання з хімії. Не перестаю пишатися і захоплюватися творчою і розумною молоддю!

13:17 11.12.2023

Читаймо українською разом з 7-А класом!

Книга є невід'ємною частиною нашого життя, не зважаючи на цифрові технології, які нас оточили. І учні 7-А класу вирішили довести це, поділившись світлинами зі своїми улюбленими книгами в рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції "Національний тиждень читання". Читаємо українською, розвиваємо критичне мислення, розширюємо світогляд  та формуємо майбутнє покоління українців задля перемоги

18:49 10.12.2023

«В пошуках подарунків Святого Миколая» . «Листівка - подяка воїнам до Дня Збройних Сил України»

Свято Миколая – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні, а оскільки всі учні були слухняними і старанно навчалися, то Святий Миколай завітав до нас на свято. Порадував він їм солодкі подаруночки за слухняність, старанність, працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного!

18:21 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень