A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Квест - гра "Запалюємо зорі"

У нашому 1-Г класі було проведено квест - гру "Запалюємо зорі". Учасникам квесту надійшов лист від зірочок. З нього вони дізналися, що потрібно зробити багато добрих справ, щоб зорі засвітилися на «небі». А для цього необхідно виконати цілу низку різноманітних завдань, першим з яких було знайти красуню- ялинку. З цікавістю діти впоралися із завданням «Відшукали сніговика». Не менш захоплюючі були ігри «Морквинки для зайченят», «Клади слово зі сніжинок», конкурс «Снігова куля». Цікаві ігри створили гарний настрій усім присутнім. Наприкінці заходу кожна дитина отримала солодощі. Я гадаю, що ця святкова квест- гра залишилася надовго у пам'яті дітей. Класний керівник 1-Г класу Алла Василівна Пришлюк

18:53 20.12.2023

Дякуємо ЗСУ, що маємо змогу навчатися та гратися!

Хороводи, танці, сміх! Ми старались для малих! Всі батьки, учителі хороводи завели! Наступає Новий рік, хай щасливим буде для усіх!  Завітала казочка до нас,  в гарний, дружній 2- Г клас.Ми сьогодні святкували та за хлопців з ЗСУ, не забували! Дякуємо рідненькі, що ми, маленькі,  маємо змогу навчатися  та гратися! Всім добра і миру, Україні - перемоги, а ЗСУ- легкої дороги!

16:52 20.12.2023

Девізом наших уроків завжди є усім відоме прислів'я : «Не кажи – не вмію,а кажи – навчусь»

     Учні 4-В класу працюють за програмою науково-педагогічного проєкту "Інтелект України"-  однією з найцікавіших програм загальноосвітньої школи. Природничо-математичний напрямок програми дає дітям можливість вивчати такі цікаві науки, як біологію, географію, фізику, хімію, астрономію. На уроках учні досліджують, доводять, порівнюють, працюють творчо. Вивчаючи хімію, засвоїли тринадцять хімічних елементів таблиці Менделєєва, вивчили будову ядра атома. На уроках біології дізналися скільки кісток в організмі людини і створили модель скелета. Цікавою наукою для дітей стала астрономія. Не кожний дорослий знає скільки є сузір"їв у Всесвіті, в якій Галактиці ми живемо, скільки штучних супутників обертається навколо Землі... Чи всі знають, що на географічній карті світу з"явився п"ятий океан, визнаний Світовим Географічним Товариством і названий він Південним? Діти люблять моделювати, а це є практичними завданнями на цих уроках. Девіз проєкту "Інтелект України" "Не кажи -не вмію, а кажи-навчусь!"стали основним гаслом кожного уроку в 4-В класі.    

15:02 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень