A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні

    Сьогодні у 3-В класі відбулася виховна година, присвячена вшануванню пам'яті героїв Небесної сотні.        Метою виховної години було ознайомлення учнів з подіями Революції Гідності, вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні та сприяння розвитку патріотичних почуттів серед дітей.      Знайомство з історією та значенням Дня Героїв Небесної Сотні. Вірші та відомі цитати від Героїв Майдану. Творчі майстер-класи: виготовлення символічних прапорців та листівок. Ігри та вікторина "Пам'ять героїв" - зацікавила третьокласників . Нехай цей день стане невичерпним джерелом натхнення та пізнання для наших маленьких патріотів.  В цілому, виховна година "День героїв Небесної сотні" стала важливим заходом, який сприяв формуванню патріотичних цінностей, глибокому розумінню історії та вшануванню пам'яті героїв, які несли величезну жертву заради майбутнього нашої країни.

15:10 20.02.2024

Герої не вмирають! Вони житимуть в наших серцях вічно!

   Сьогодні ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість наших громадян, які віддали найдорожче ‒ життя ‒ під час Революції гідності (листопад 2013 року ‒ лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності. Герої не вмирають! Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок, тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Учні 3 - Б класу вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Класний керівник 3- Б класу Мартисенко Т. Д.

14:46 20.02.2024

Проект "Валентинка-оберіг для найрідніших людей"

  Ми сьогодні завершили роботу над   проектом "Валентинка-оберіг для найрідніших людей". У День Святого Валентина хочемо висловити свою любов і вдячність батькам, друзям та рідним.Це свято нагадує всім про важливість любові і турботи про тих, хто дорогий нашому серцю.Від серця до серця нехай передаються найрідніші почуття, здійснюються бажання, мрії і сподівання!

20:34 14.02.2024

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу.Дівчата" - I етап

Завершилися захоплюючі змагання першого етапу проєкту" Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу.Дівчата".Участь брали команди 8-9 класів. Перше місце здобула команда дівчат 9В класу, найкраще проявила себе в грі Степанюк Анастасія. Друге місце здобула команда 8А класу,найкраща учасниця Левчук Інга. Третє місце посіли учасниці 8Б класу, найкраща учасниця Стовбун Анастасія.

15:38 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень