A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Мова - коштовний скарб народу

  21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Мова – це історія та маркер ідентичності свого народу, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції етносу. Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку.

18:32 21.02.2024

День пам'яті героїв Небесної сотні "Вони прилетять ангелами з небес..."

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні з метою увічнення великої людської, громадянської та національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні.

22:18 20.02.2024

Небесна сотня там, на небесах...

  З білими янголами у руках учні 2-Б класу вшанували Героїв Небесної Сотні. До цього історичного дня діти, їхні батьки та вчителі готувалися більше тижня. Діти власноруч виготовляли паперових янголят, синьо-жовті прапори, стрічки. 

20:57 20.02.2024

Тиждень початкової освіти: природнича вікторина "Люби і знай свій рідний край"

  У рамках проведення Тижня початкової освіти серед учнів 4-х класів головою методичного осередку учителів початкових класів Коваль Л.А. було проведено природничу вікторину "Люби і знай свій рідний край". Мова йшла про найдорожче серцю кожної людини - Батьківщину. Її героїчне минуле і сучасне, її державну та народну символіку, народні звичаї та обряди, рослинний та тваринний світ. 

20:18 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень