A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та їх учителів:

Бондаренко Діану, ученицю 10а класу (ІІ місце, навчальний предмет- правознавство), Кузічеву Аліну, ученицю 9б класу (ІІІ місце, навчальний предмет- правознавство) та учителя Любарську Юлію Михайлівну!

22:22 12.03.2019

Вітаємо переможців районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та їх учителів:

з української мови: Бондаренко Діану,10а (учитель Віштак С.М.) – І місце, Кирилюк Каріну, 9б (учитель Чорна Н.Л.) – ІІ місце; Кушніра Дениса, 8б (учитель Красилівська Н.А.) – ІІІ місце;

22:18 12.03.2019

Зональний етап обласних змагань з баскетболу

3 березня у м.Умань відбувся зональний етап обласних змагань з баскетболу серед юнаків та дівчат, у яких взяли участь команди Жашківської ОТГ. Команда дівчат (Жашківська спеціалізована школа №1, тренер Чорний В.М.), здобувши яскраву перемогу над командою м.Умань з рахунком 55:23, зайняла 1 місце та продовжить боротьбу у фінальному етапі змагань. Збірна команда юнаків (баскетболісти Жашківської спеціалізованої школи №1 та двоє спортсменів міської школи №3) зайняла 2 місце, упевнено здолавши уманчан з рахунком 53:33, але в жосткій напруженій боротьбі поступившись команді м.Монастирище з рахунком 17:21.

18:07 05.03.2019

Всеукраїнський урок "Не віррр - перевіррр"

1 березня 2019 року учні і вчителі Жашківської спеціалізованої школи долучилися до Всеукраїнського заняття з пошуку фактів "Не віррр - перевіррр" . Заняття проходило одночасно в усіх областях України. Мета - навчити людей розпізнавати маніпуляції у передвиборчих кампаніях, розвивати навички критичного мислення, знати де і як перевіряти інформацію, як не потрапити на гачок маніпуляцій та "не обрати кота в мішку". Заняття провели заступник директора з НВР Дуб О.П. та заступник з виховної роботи Гричина А.М. . Захід проходив за підтримки міжнародної організації IREX in Ukraine в рамках проекту "Вивчай та розрізняй" за підтримки посольства Америки та Великобританії

23:02 01.03.2019

День школи у Соколівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради

На пагорбі, серед вічнозелених дерев розмістилася ошатна та оновлена красуня школа. Цей навчальний заклад завжди відрізнявся з-поміж інших, талановитими вчителями та здібними учнями, успішними випускниками. 28 лютого 2019 року адміністрацію нашої школи запрошено до Соколівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів на заходи з нагоди Дня школи.

23:19 28.02.2019

Слово про МОВУ

У Будинку творчості Жашківська територіальна громада провела літературний захід   до Міжнародного дня рідної мови. Велично і святково, урочисто  звучали виступи учасників. Савицька В.М., начальник відділу освіти, у своєму виступі звернула увагу на багатство та духовність рідної мови, закликала берегти кожне слово,  бо це святиня нашого народу, його минуле, сьогодення і майбуття у нашій   молоді, яка була присутня на святі. Вручено грамоти шанувальникам рідного слова,  призерам олімпіад, конкурсів, авторам власних творів, зокрема учениці 4-Б класу  Король Аліна

20:44 22.02.2019

Мова – духовне багатство народу

Мова – духовне багатство народу. Чим глибше людина пізнає тонкощі рідної мови, тим тонша її сприйнятливість до гри відтінків слова, тим багатше сприймає серце його красу і велич. Іван Франко сказав: «Мова росте елементарно, разом з душею народу». Важливим засобом впливу на дитину,  облагодження її почуттів, думок, переживань є  сила і виразність рідного слова. Тому ми, учителі української  мови, покликані допомогти учневі збагатитись духовно, відшліфувати рідне слово - наш найбільший національний скарб, аби виховати громадян, патріотів своєї землі.

20:36 22.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень