A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Баскетболісти радують перемогами

Відповідно до регламенту спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти в січні відбулися змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат закладів освіти Жашківської ОТГ. 24 січня впевнену перемогу здобула команда дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1, а 31 січня команда юнаків також була найкращою. Попереду в обох команд участь у зональному етапі обласних змагань.

21:33 31.01.2019

Українці вміють смачно готувати та правильно сервірувати стіл.

Українці вміють смачно готувати та правильно сервірувати стіл.  У 2-Б класі вихователь ГПД Павлюк Т. П. провела клубну годину на тему " Як правильно сервірувати стіл", на якій діти знайомилися з правилами сервірування та культурою поведінки за столом.

22:00 25.01.2019

Формуємо Культуру Школи разом

Одним із етапів курсу «Управління школою . Практикум»  було проведення тренінга  на якому потрібно було виробити спільне бачення стратегії та сформувати Культуру Школи разом. За допомогою Моделі Змін ми згенерували ідеї для вирішення проблем школи.  Вибрали  найактуальніші з них та склали чіткий план їхнього втілення. Іншими словами, ми створили Історію Змін  з використанням Дерева проблем.

21:54 25.01.2019

День Соборності

      Здобутки попередніх поколінь продовжують своє життя в поколіннях прийдешніх. Вони допомагають, підтримують зберігати найсвятіше – пошану до наших батьків, дідів; справу боротьби за Українську державу. 22 січня 1919 року у Києві на площі Святої Софії відбулося урочисте проголошення злуки УНР і ЗУНР. Сьогодні у день 100-річчя від цієї дати у школі проведено ряд історико-патріотичних заходів. У кожному класі організовано ранкову зустріч «22 січня -  День Соборності України», де вчителі ознайомили дітей із історичними подіями, які пов’язані з цією  датою, говорили про роль і значення єдності України. Учні молодших класів виготовили лепбуки «Україна Соборна держава» , створювали єдине коло єднання, імітуючи об’єднання та цілісність України.

15:46 22.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень