A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Подяка від Міністерства освіти України

Адмінстрація  школи, вчителі, учні, батьки щиро вітають  учителя фізичного виховання Чорного Володимира Миколайовича з Почесною відзнакою та Подякою від Міністерства Освіти  і науки України  за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді .  Бажаємо Володимиру Миколайовичу  та його вихованцям досягати високих вершин у фізичній підготовці школярів, перемог на спортивних змаганнях громади, області та України.  

11:26 05.10.2018

Подарунок для Справжнього Учителя

На передодня дня Учителя  ми отримали справжній подарунок.  Для покращення рівня знань, вироблення практичних навичок у володінні іноземної мови у школі встановлено комп’ютерне обладнання для лінгафонного кабінету. 12+1 сучасних комп’ютерів та відповідне програмування до них профінансовано за рахунок залишку освітньої субвенції за 2017 рік, що становить 282 тисячі гривень .  Адміністрація школи та вчителі іноземної мови відзначили цінність такого подарунку і відтепер уроки вивчення англійської, німецької мов засвоюватимуться значно краще.  

11:26 05.10.2018

Все починається з добра, все починається з любові

Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна, творча спадщина Василя Олександровича Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями. З метою увічнення пам’яті видатного українського педагога-гуманіста В.О.Сухомлинського, до 100-річчя від дня народження   у Жашківській спеціалізованій школі проведено ряд виховних занять.

23:13 04.10.2018

Уроки Доброти "Гуманне ставлення до тварин"

 Благодійний фонд   «Щаслива лапа» звернувася   до закладів освіти з пропозицією щодо проведення «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвячене Всесвітньому дню тварин, яке відзначається 4 жовтня . Педагоги Жашківської спеціалізованої школи із задоволенням відгукнулися на таку ідею . Упродовж дня проведено 14 уроків Доброти на різноманітні теми, відповідно до віку : « Ой, коте, коточок» (1-Бкл), «День захисту тварин»(1-В), «Урок доброти»(4-В), «Ми відповідальні за тих, кого приручили»(6-В), «Вони не можуть говорити, тому ми скажемо за них» (9-Б), «Етичне ставлення до тварин»(6-А), «Правила догляду за домашніми собаками і котами»( 4-А) та інші . Були і уроки доброти, де говорили англійською мовою з учителями  Білянівською Л.А. (8-Б) та Рокшою О.В. (7-А). Перглянули мультфільми,  презентації, створили відеролики про своїх домашніх улюбленців, згадали про особливості догляду за тваринами, "вислухали" прохання братів наших менших,  пригадали правила поведінки з безпритульними собаками та котами.   

19:20 04.10.2018

Вітаємо з почесною нагородою загін ЮДП "ПАТРІОТ"

Відродження національних принципів виховання , формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, гідності, готовності до виконання громадського обов’язку щодо захисту цілісності та національних інтересів в Україні є головним у плануванні виховної роботи школи. Систематичні заняття,  різнопланова діяльність, участь у міських, районних конкурсах дає свої результати. От і сьогодні   02 жовтня 2018 року загін Юних Друзів Прикордонників «Патріот», що діє у Жашківській спеціалізованій школі №1 під керівництвом учителя Захисту Вітчизни - Володимира Юрійовича Приймака та з підтримки методиста ДЮКФП, керівника клубу ЮДП"Пошук"  - Сорокіна Сергія Анатолійовича   мав честь представляти громаду міста на обласних змаганнях. На базі  Державного центру прикордонної служби ім.І.Момота (військове містечко Оршанець), яким і засновано змагання юних друзів прикордонників зібралося 16 команд. Загін "Патріот" утворили найкращі, відповідальні знавці військової справи у школі: Бондаренко Діана(10-А), Бондаренко Максим(10-Б), Бориславський Мирослав(11кл),  Дрозденко Олександр(9-Б),Куреза Дмитро(11кл), Степанюк Анна( 11кл), Чумаков Владислав(11кл) та командир -Чуб Владислав(11кл).

20:08 03.10.2018

Компостер від Міністерства освіти в рамках проекту «Компола».

Нарешті! Ми отримали компостер від Міністерства освіти в рамках проекту «Компола». Відтепер відповідальне ставлення до навколишнього середовища – на практиці у нашій школі! Компостування – природний і дуже ефективний спосіб переробки органічних відходів. Через декілька місяців отримаємо першу порцію компосту, яким зможемо підживити дерева на пришкільній території. До початку роботи залишилося тільки обрати місце та встановити обладнання. До роботи!

11:14 29.09.2018

«Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

Етичне ставлення дитини до тварини має почати формуватися в сім'ї з перших років життя дитини. І тут головним є приклад батьків та інших дорослих, що оточують особистість. Гуманне ставлення до тварин продовжує формуватися в дитини і в школі.  У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин 4 жовтня 2018 року   у нашій школі проведено  «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Такі уроки викликали неабиякий інтерес та активність школярів, адже кожен з них має свого домашнього улюбленця і охоче поділився особливостями догляду за ним.   Учні школи показали особисту зацікавленість у долі тварини в різних формах:  збір інформації про улюбленця; діяльність, що приносить користь тварині;  дискусії, що стосуються питань відношення до тварини. Учні в класі обговорювали  проблеми, пов'язані з життям тварин, допомоги, спостережень  за ними,  На цих заходах школярі з вчителями-наставниками( Герасимчук Т.М., Рибак В.Б, Колісник О.О., ГричинаА.М.)  читали про чотириногих друзів , писали твори, малювали тварин, грали у рольові ігри, уявляючи себе на місці тварини. Ми впевнені, що наші учні  не нашкодять і попіклуються про чотириногих друзів .                            

14:50 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень