A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Щоб навчання було цікавим та захоплюючим

Сучасна школа та її методи  не стоять на місці – розвиваються та вдосконалюються, а відповідно потребують нових технічних засобів. Програма НУШ передбачає щоденне використання сучасних технологій, мультимедійних презентацій, а можливості реалізувати це в повному обсязі до сьогодні у наших 4 перших класах не було. Цією проблемою з перших днів переймаються міський голова Ігор Андрійович Цибровський, депутат міської ради Арам Мішаєвич Мурадян, приватний підприємець Армен Робертович Айвазян, начальник відділу освіти Валентина Миколаївна Савицька.

15:14 26.12.2018

Шаховий турнір ім. Павлюка Івана Марковича

22 грудня в нашій школі за сприяння Жашківського ДЮКФП  було проведено турнір імені Павлюка Івана Марковича - кандидата в майстри спорту з шахів, вчителя історії ЗОШ №1, засновника гуртка з шахів Жашківщини. 

18:20 23.12.2018

Турнір Жашківської громади з баскетболу ім. Анатолія Миколайовича Добровольського

Сьогодні у приміщенні спортивної зали Жашківської школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів неабияк людно та гамірно. Тут зібралися команди шкіл №1, 3 та ветерани спорту  на турнір Жашківської громади з баскетболу ім. А. Добровольського. Анатолій Миколайович Добровольський – це ветеран педагогічної праці, в минулому учитель фізкультури у Жашківській спеціалізованій школі  №1, фанат своєї справи. Саме натхненню Анатолія Миколайовича, вмінню прищепити любов та бажання до спорту завдячують сьогодні усі фанати спортивної справи.

18:11 22.12.2018

Святий Миколай діток в школі привітав

З року в рік діти з нетерпінням чекають Дня Святого Миколая. А школа, яка виховує маленьких українців теж переймається духом свята в очікуванні дива. Кожного року у День Миколая наш навчальний заклад отримує святкові подарунки. Цей рік - не виняток. У святковий день до школи завітала очільник відділу освіти Жашківської громади Валентина Миколаївна Савицька з подарунками для дітей, які потребують особливої уваги та обділені радощами в родинному колі. Приємним і став подарунок від тата учениці 5-В класу Юлії - Браганця Ярослава - новий сучасний комп’ютер для навчання школярів та металеві гардеробні шафи (одежні шафи) призначені для комфортного та естетичного обладнання роздягальні спортивної зали. Хоча й свято вже минуло, а подарунки ще надходять. Радісні та горді  першокласники НУШ – сьогодні отримали новенькі парти. Перевага таких парт по-лягає в тому, що під час заняття їх можна розташовувати різними способами: діти можуть сидіти групами  по чотири людини лицем до лиця, кругом або з двох сторін класу, що значно економить простір і дає можливість розсадити більшу кількість дітей в одному класі.

16:36 21.12.2018

Практичні навчання з долікарської допомоги в бойових діях

20.12.2018 На базі Жашківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів відбулось методичне об’єднання з вчителями предмету «Захист Вітчизни» Жашківського району. На заняття були  запрошені гості  – Об’єднання добровольців відокремлений підрозділ Черкаської області та ГО ВПК «Гайдамаки». На якому навчали вчителів надавати долікарську допомогу  в бойових діях. Правильність використання лікарських засобів та застосування їх. З собою привезено велика кількість макетів зброї, на яких проведено заняття.

20:44 20.12.2018

Святий Миколай діток в школі привітав

Напередодні та вдень прекрасного свята доброти - Дня Святого Миколая всі дітки  стають чемними та вихованими в очікуванні подарунків. У нашій школі святий Миколай завітав майже в кожен клас, привітавши дітлахів. Для старшокласників Миколай в дарунок приніс розум та бажання вчитися, щоб успішно здати ЗНО. До учнів 7-8 класів завітав з  повчальною історією про поведінку сучасних дітей з дорослими. А вихованці 5-6 класів пригадали історію виникнення свята та звичаї пов’язані з образом Святого. Учень 2-Г класу Козак Іван став переможцем обласного конкурсу дитячого малюнку  до Дня Святого Миколая серед вихованців з обмеженими можливостями  і от сьогодні отримав нагороду - все для розвитку творчості дитини. Найбільше раділи святу учні молодших класів - вони дякували Святому Миколаю за дарунки, співали з ним пісень, славили його  доброт Своїми талантами  та здібностями поділилися й з батьками - проведено свято" Дарунки Святого Миколая" у 4-В класі (вчитель Герасимчук Т.М. )та у 1-В(Коваль Л.А.) , 2-Г (Пришлюк А.В.) "Із неба українським краєм йде святий Миколай"

16:19 19.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень