A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічне свято в Будинку дитячої та юнацької творчості Жашківської міської ради

27 та 28 грудня 2018 року в Будинку дитячої та юнацької творчості Жашківської міської ради було проведено новорічно-різдвяні свята. Учні школи (діти учасників АТО та переселенці, діти-сироти, напівсироти, з малозабезпечених сімей та діти з особливими освітніми потребами) переглянули новорічну казку «Пригоди домовенятка Кузі у зимовому лісі». Учасники не тільки отримали  позитивні емоції від яскравої вистави, а й узяли участь у іграх, конкурсах, розвагах біля ялинки з казковими героями. Щиро дякуємо колективу та вихованцям Будинку творчості за новорічний настрій!

12:43 29.12.2018

Новорічні подарунки

 Дитина щаслива тоді, коли вірить у чудеса. Педагогічний колектив та батьки вдячні за те, що щороку на свята до школи приходять люди, які прагнуть наповнити світ дитячими посмішками. Так і цього року діти пільгових категорій отримали солодкі подарунки від Жашківського міського відділу освіти.

12:38 29.12.2018

Вікові проблеми підлітків та шляхи їх вирішення

Упродовж грудня психологічна служба школи надала допомогу класним керівникам у роботі з батьками, узявши участь у батьківських зборах 6-В, 6-А, 8-Б класів. Психолог Мантачка І.А. ознайомила батьківський колектив з психологічними віковими особливостями підлітків, провела з батьками тести «Три тваринки» та «Чи готові ви до підліткового віку дитини?». Соціальний педагог Колодій Н.В. представила презентацію на тему: «Вікові проблеми підлітків». Також було обговорено основні проблеми, з якими стикаються діти в підлітковому віці і проведено профілактичну бесіду з батьками стосовно відповідального батьківства.

10:55 29.12.2018

Конкурс «Світ професій: дитячими очима»

За результатами конкурсу «Світ професій: дитячими очима» учні нашої школи отримали нагороди від Жашківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. Директор  філії  Штунь М.А. та провідний фахівець з профорієнтації Опалат Т.В. вручили грамоти та подарунки учасникам конкурсу. У старшій віковій групі були нагороджені Жуніна Лада, Бегека Олена, Швиденко Вероніка та Кобзар Максим (відеоролик «Учитель іноземної мови»), а в молодшій - Анопрієнко Дмитро та Заіменко Анастасія (відеоролик «Кухар»).

10:48 29.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень