A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Уроки рідної мови у 6-В класі

Сьогодні, 9 листопада у День писемності урок української мови для  моїх вихованців -  6-В класу незвичний та святковий. Майже місяць шестикласники вивчали лексику та фразеологію. А сьогодні мають змогу систематизувати свої навички та продемонструвати їх у вигляді лепбуків. Об’єднавшись у групи-команди,  усяк  намагався якнайкраще показати красу та багатство рідної мови. Нас у класі тридцять і кожен на уроці мав завдання – кому лепбук , кому малюнки, а кому гра, яка вдосконалює, збагачує лексичне мовлення «Слово до слова», «Чарівна мова».    Я впевнена, що через такі форми роботи знання в моїх шестикласників залишаться навіки. А на завершення уроку кращі учні, які стали учасниками інтернет-олімпіади «Всеосвіта» , «На Урок» , отримали відзнаки-нагороди.

12:40 09.11.2018

Питання організації харчування учнів у школі

Питання організації харчування учнів у школі та створення необхідних умов для її роботи завжди турбувало адміністрацію школи  та батьківський колектив. Директор школи, працівники відділу освіти  систематично проводять діалоги з постачальниками продукції, працівниками їдальні , щоб споживач, а це учні з 6 до 17 років,  був  задоволений та нагодований.  

21:35 08.11.2018

Небайдужість до проблем школи

Народний депутат Валентин Ничипоренко завжди піклується про благоустрій школи та створення комфортних умов для навчання та виховання школярів. От і цієї осені,  напередодні свята Першого вересня, з ініціативи народного депутата проведено заміну дверей запасного виходу школи. Старі дерев’яні двері замінено на нові, сучасні,  енергозберігаючі -  металопластикові. Також Валентин Миколайович посприяв і матеріалами для ремонту ганку цього ж запасного виходу. А працівники школи провели ремонті роботи.  Батьки, вчителі та  учні школи щиро вдячні за небайдужість народного депутата та постійну підтримку у вирішенні проблем школи.

21:20 07.11.2018

Прикордонники Жашківського району вшанували пам’ять прикордонника Віктора Анатолійовича Кумановського

30 жовтня 2018 року загін Юних Друзів Прикордонників «Патріот», що діє у Жашківській спеціалізованій школі №1 під керівництвом учителя Захисту Вітчизни - Володимира Юрійовича Приймака та з підтримки методиста ДЮКФП, керівника клубу ЮДП "Пошук"  -Сорокіна Сергія Анатолійовича разом з ветеранами спілки прикордонників Жашківського району вшанували пам’ять прикордонника Віктора Анатолійовича Кумановського, який народився в с. Хижня Жашківськог району та зустрілися з його друзями та побратимами.

22:07 30.10.2018

Вивчатимемо іноземні мови по-новому!

Спільними зусиллями наша школа отримала надзвичайно гарну можливість приймати волонтера Корпусу Миру - Allison Young. Allison є громадянкою Сполучених Штатів Америки. Упродовж двох років вона буде співпрацювати з вчителями та учнями школи. Її мета - це покращення рівня знань англійської мови, міжкультурний обмін та розвиток громади. Учні школи радісно та привітно зустріли гостю та вже продемонстрували свої знання у спілкуванні з Alison.

13:28 26.10.2018

Музика рідного дому

"Музика рідного дому"  саме під такою назвою сьогодні проведено родинне свято у 4-А класі . У актовій залі школі класовод Бесараб Ольга Яківна закликала велику та дружню родину прислухатися до рідного, налаштуватися на добро та позитив, що йдуть з рідного дому. Діти співали пісень, виконували музичні та танцювальні композиції, програвали сценки, які неодноразово бачили у рідному домі.  А на завершення свята діти-голуб’ята  принесли у кожну родину звістку: кому багатства на роки, кому вдячність від дітей, кому колиску з немовлям ...

13:16 25.10.2018

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо команду нашої школи з перемогою в змаганнях з легкої атлетики серед команд закладів загальної середньої освіти Жашківської міської громади. В особистих заліках наші спортсмени  отримали найвищі  результати та нагороджені грамотами та медалями  відділу освіти: Бондаренко Діана - І місце з бігу в довжину на дистанції 800 м та срибків у довдину з місця; 

16:26 23.10.2018

Перші кроки у проекті "Healthy Schools"

Наша школа стала учасником  програми «Healthy Schools» та має змогу поборотися за можливість закупити Stem-лабораторію.Сьогодні  долучились до роботи  над проектом «Healthy Schools»  лідери учнівського самоврядування  та отримали перше завдання –вхідне опитування, за допомогою якого  вони  залучать  ще більшу кількість  дітей, батьків та вчителів.

15:53 23.10.2018

Свято юних козаків

          14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

14:58 17.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень