A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

НОВИЙ РІВЕНЬ НАШИХ ДОСЯГНЕНЬ: ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ІНФОРМАТИКИ!

                 Ми сьогодні дійсно можемо пишатися рівнем сформованих компетентностей здобувачів освіти нашого ліцею,  зокрема з предмета інформатика.  Окрім того, що під керівництвом  учителя інформатики ЯРОША Олександра Мироновича  учні щорічно здобувають перемоги в конкурсі – захисті дослідницьких МАН України, посідають  призові місця в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з  інформатики та інформаційних технологій, цьогоріч учениця нашого закладу ДРОБОТ Кіра  мала нагоду  гідно представити Черкаську область на Всеукраїнському етапі  олімпіади з інформатики, який проводився з 29.03 по 02.04. 2024 року (м. Чернівці).

15:07 10.04.2024

Город на підвіконні дає свої плоди

Городи на підвіконні сприяють розвитку допитливості і спостережливості в дітей, вони допомагають краще пізнати життя рослин. Така форма роботи дає можливість розширити уявлення дітей про рослини, як живі організми, про умови, необхідні для їх росту і розвитку, розвивати естетичні почуття, уміння радіти красі вирощуваних рослин та результатом своєї праці.  Так учні 3-Г класу спостерігали за ростом і розвитком помідора.  Після весняних канікул наш «Пан Помідор» порадував учнів своїм першим червоним помідором. Адже вирощувати з насінини рослину це одне, а отримати плоди - це неймовірно.

13:09 08.04.2024

З досвіду роботи учителя початкових класів Т.В.Ломачинської: робота з LEGO "Шість цеглин" - практична і цікава!

   Використання LEGO на уроках у початкових класах – це важливий елемент навчального процесу, який допомагає дитині розвивати розумові та фізичні здібності: увагу, пам’ять, мовлення, дрібну моторику. Діти проявляють свої творчі здібності, фантазії, навчаються взаємодії з однолітками, взаємодопомоги, обміну інформацією, вмінню приймати рішення, розвивають комунікативні навички. При цьому у дитини виникає бажання вчитися, краще засвоюється матеріал. А це найважливіше! Детальніше у ВІДЕО!

19:20 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень